BTC.com is momenteel eigendom van Bitdeer Technologies en voormalig Bitmain CEO Jihan Wu.

BTC.com is momenteel eigendom van Bitdeer Technologies en voormalig Bitmain CEO Jihan Wu.

Het Amerikaanse beursgenoteerde Chinese sportloterijbedrijf 500.com (NYSE: WBAI) zei dinsdag dat het een aandelenruilovereenkomst heeft gesloten om de cryptocurrency mining pool-activiteiten van Bitdeer Technologies, inclusief BTC.com, over te nemen.

 

Volgens een aankondiging zal 500.com volgens de overeenkomst alle aandelen van Bitdeer-eigendom Blockchain Alliance, die is gevestigd op de Kaaimaneilanden, met 10% van zijn eigen aandelen kopen. Polkadot koers verwachting is positief.

 

 

Bitdeer Technologies, een cryptocurrency cloud-mijnbouwbedrijf, is grotendeels in handen van zijn voorzitter, Jihan Wu, die onlangs zijn ontslag nam als CEO en voorzitter van mijnbouwgigant Bitmain na een langdurig geschil met een mede-oprichter. De pool van BTC.com ontgint verschillende cryptocurrencies, waaronder bitcoin, bitcoin cash, ether en litecoin.

 

De door 500.com aangekondigde aandelenruil omvat de overdracht van de volledige mijnbouwpoolactiviteiten van Bitdeer Technologies, inclusief de domeinnaam BTC.com en de cryptocurrency-portemonnee van BTC.com, en zal naar verwachting rond april plaatsvinden. Dogecoin voorspelling is heel goed.

 

Dit jaar is 500.com druk bezig geweest met het maken van stappen om batches van bitcoin-mijnmachines te verwerven nadat het in januari een omslag in de cryptocurrency-ruimte aankondigde.